“Quan els ammonits dominaven els oceans”, darrera xerrada dels Cafès Científics 2019

Penjat el 18 de novembre de 2019, per Adenc

El pròxim dimarts 19 de novembre, se celebrarà una nova xerrada del cicle de Cafès Científics a Sabadell. Rafel Matamales, paleontòleg del grup de Faunes del Mesozoic de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP), parlarà dels ammonits, un grup d’animals invertebrats que varen dominar els oceans del planeta durant més de 300 milions d’anys i que es van extingir al mateix temps que els dinosaures. Què en sabem d’aquests animals? Per què són tan interessants per la paleontologia?

 Amb aquesta xerrada conclou el cicle de Cafès Científics d’aquest 2019 a Sabadell, un conjunt de xerrades informals que organitzen vuit entitats de la ciutat dedicades a la recerca i a la seva divulgació.

Aquest Cafè Científic se celebrarà el pròxim dimarts, 19 de novembre, a les 19:00h a la seu de la Unió Excursionista de Sabadell, al carrer Salut, 14-16 (Sabadell).

Cafès científics Sabadell 2019

L’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP), l’Associació per la Defensa i Estudi de la Natura (ADENC), l’Agrupació Astronòmica de Sabadell, la Fundació Bosch i Cardellach, la Corporació Sanitària Parc Taulí, La Ruda amics de Can Deu per a l’agricultura ecològica, la Unió Excursionista de Sabadell (UES) i l’Acadèmia de Ciències Mèdiques organitzen la setena edició del programa de Cafès Científics a Sabadell.

Els Cafès Científics són una acció de divulgació científica liderada inicialment per la societat civil que es va posar en marxa el 1998 a Leeds (Anglaterra) amb l’objectiu de parlar de ciència fora de l’entorn acadèmic i d’atraure el públic no habitual. Els Cafès científics de Sabadell s’han unit a la xarxa internacional de Cafès Científics.