REGIDORS DEL PSC DE QUEROL MALTRACTEN A UNA DONA, VEÏNA DEL MUNICIPI

Penjat el 12 de setembre de 2005, per ecologistes

 
Com ja venim denunciant en els darrers mesos, en la vila de Querol estan succeint fets indesitjables per part dels membres del PSC de l’equip de govern.

La ciutadania de Querol està sincerament preocupada per les tendències cada cop més violentes de les persones que estan al capdavant del municipi. Per segona vegada en poc temps un altre regidor del partit dels socialistes de Catalunya (PSC) agredeix a una dona provocant-li danys importants físics i evidentment psíquics, la qual cosa la sabem inseparable. Cada cop més ens adonem que l’ajuntament governa només amb l’abús de poder.
 
L’alcalde, Sr. Carreño, segrestat pel grup del PSC i pagant favors poc clars d’un antic assessor amb una historia al darrera de grans especulacions a diferents comarques. Recordem per exemple a la nostra , com en els anys setanta, de la seva mà es van realitzar cinc macro urbanitzacions, que encara ara estan en condicions de precarietat en quan a serveis; dissenyades només pel seu benefici. Aquestes gestes col·loquen al municipi de Querol al capdavant dels desgavells urbanístics més greus de Catalunya.

Continuem demanant al PSC que posi una mica del seny que ha demostrat en d’altres ocasions, i netegi d’aquests personatges les seves files, doncs el mal que fan el sentim irreparable.

Es imperdonable que el Sr. Miguel Uroz, primer tinent d’alcalde, es dediqui a amenaçar i agredir a una dona, i que a més a més robi l’electricitat que paga tot el poble per a construir-se la seva pretenciosa casa, i no tenint prou amb tot plegat, encara es presenti d’una forma maleducada i impertinent, interrumpint una reunió de la Comissió de festes, per coaccionar amb insults i amb una actitud extremadament violenta. Per altra banda, aquests darrers dies un altre regidor, Sr. Francisco Blanco, també del PSC, seguint la mateixa línia d’abusos ha maltractat de forma greu físicament també a una dona, tal i com ha estat denunciat en el jutjat.

Cada dia que passa ens preguntem si aquestes polítiques tan poc correctes quedaran en la impunitat o podrem confiar en que alguna administració superior hi posi ordre i vetlli pels interessos de la ciutadania.

Com a veïns i veïnes denunciem que tenim un govern impresentable i ens solidaritzem i oferim tot el nostre suport a aquelles persones com aquesta dona que en pateixen les conseqüències de la forma més punyent.

Li desitgem que tingui una ràpida recuperació i també que fets com aquest no es tornin a repetir, Primer tinent d’alcalde no volem tenir més vergonya de pertànyer a una societat com aquesta que permet als seus representants actituds imperdonables.

Continuarem denunciant cada cop que calgui fins que no tinguin lloc aquestes situacions.

ASSOCIACIÓ DE VEINS DEL NUCLI ANTIC DE QUEROL