A l'AMAC l'interessa més els diners que la salut i seguretat de les persones

Penjat el 31 de maig de 2007, per ecologistes

La Central Nuclear Ascó II es va aturar ahir pel baix nivell en cabal de les bombes d’aigua després que els inspectors del Consell de Seguretat Nuclear(CSN) observessin que els cabals de dues de les tres bombes d’aigua d’alimentació auxiliar dels generadors de vapor estaven per sota dels valors establerts.

Els inspectors del CSN van detectar aquestes anomalies i van explicar que no tenen relació amb les dels tancaments de les vàlvules d’aigua d’alimentació que van donar lloc a tres parades anteriors d’Ascó II. Una nova avaria, al cap i a la fi.

Una altra història tètrica més sobre les cafeteres nuclears que demostra una vegada més que estan obsoletes i son potencialment perilloses.

El GEPEC-EdC demana enèrgicament el tancament de les nuclears i denuncia l’actitud patètica de l’AMAC que encara no ha dit ni piu sobre les continuades aturades de les cafeteres nuclears ni ha demanat aclariments sobre les situacions provocades per les avaries. Fet que demostra que els interessa més els diners que la salut i seguretat de les persones.
 
Tanmateix denunciem l’actitud patètica del CSN que sembla que treballi sota mínims i només actua en fets consumats que podrien haver tingut transcendències greus per la població.