GEPEC-EdC proposa que cada dia de l'any sigui el dia mundial del medi ambient

Penjat el 4 de juny de 2007, per ecologistes

El grup ecologista GEPEC-EdC porta 22 anys celebrant cada dia el dia mundial del medi ambient. De fet, no hi ha molt que celebrar sinó més aviat reivindicar, doncs els conflictes ambientals han millorat poc al llarg d’aquestes dues darreres dècades, tot i la lluita i dedicació constant de la nostra entitat.

Alguns problemes han esdevingut característics del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, com la contaminació d’origen industrial, els trasvassaments fluvials i els embassaments, l’especulació urbanística, la pèrdua de biodiversitat, la massificació d’infrastructures, les activitats extractives i mineres, el mal funcionament i elevada perillositat de les centrals nuclears, i la proliferació de noves agressions al medi ambient (parcs eòlics, ports, incineradores, centrals tèrmiques de cicle combinat, …).

Hem intentat resumir en una presentació multimèdia aquelles inquietuds que a dia d’avui fan que GEPEC i la Federació Ecologistes de Catalunya siguin més actius que mai, i que demostren que encara hi ha molta feina a fer, des de la ciutadania, des dels Ajuntaments, i des del Departament de Medi Ambient. 

La feina reivindicativa no es fa sola, i prové majoritàriament del voluntariat i d’aquells ciutadans més sensibles i compromesos amb la defensa del nostre valuós patrimoni natural.

Si vols saber què fem al GEPEC-EdC pel medi ambient, descarrega’t la presentació que t’enllacem tot seguit:

http://www.gepec.org/ftp/5_juny_07_def.pps (arxiu de Power Point, 908 kb)
Feliç dia internacional del medi ambient 2007…!