Arriben a Guissona les millors fotografies del 3r concurs Instants de Natura

Penjat el 22 d'abril de 2008, per ecologistes

L’Obra Social Caixa Sabadell i l’ADENC organitzen l’exposició que passarà per l’Espai la Fassina de Guissona del 25 d’abril a l’11 de maig

L’Obra Social Caixa Sabadell i l’ADENC (Associació per la defensa i l’Estudi de la Natura) presenten III Instants de Natura a l’Espai la Fassina de Guissona del 25 d’abril a l’11 de maig. L’exposició recull les 73 millors fotografies presentades al 3r concurs Instants de Natura i està organitzada per la institució financerosocial i la naturalista. Els temes de les imatges són el paisatge, la fauna, la flora, la natura inanimada i la relació entre humans i natura.

La mostra s’hi podrà veure els dissabtes, els diumenges i els festius de 12 a 14 h i de 18 a 21 h.

Altres maneres de mirar la natura

El concurs de fotografia Instants de Natura va ser creat ara fa sis anys per fomentar altres maneres d’observar el medi unint el sentit artístic de la fotografia amb la seva capacitat de denúncia de les agressions al paisatge. En aquesta III edició s’hi van presentat 632 fotografies realitzades per 230 persones, una elevada participació que mostra l’interès que desperta la fotografia de natura.

De totes les fotografies presentades el jurat del concurs, format per persones relacionades amb la fotografia i la natura a més d’un representant de cada entitat organitzadora, va triar-ne les guanyadores, les que mereixien una menció especial i les seleccionades per formar part d’aquesta exposició itinerant juntament amb les premiades.

Els autors de les fotografies guanyadores

La tercera edició del concurs de fotografia Instants de Natura va atorgar set premis: millor fotografia (Josep Lluís Grau, Barcelona), millor fotografia de paisatge (Jaume Cusidó, Sabadell), millor fotografia de fauna (Mariano Cebolla, Deltebre), millor fotografia de flora (Josep Maria Casanoves), millor fotografia de natura inanimada (Ivan Muñoz, Manresa), millor fotografia d’humans i natura (Pau Ferrer, València) i millor fotografia juvenil (David Datzira, Sabadell)

EXPOSICIÓ: III Instants de Natura. Selecció de fotografies presentades al 3r concurs de fotografia de natura
ORGANITZEN: Obra Social Caixa Sabadell i ADENC
COL·LABORA: Ajuntament de Guissona
LLOC:  Espai La Fassina (Vell-pla, 7). Guissona
DATES: del 25 d’abril a l’11 de maig del 2008
HORARI:  els dissabtes, els diumenges i els festius de  12 a 14h i de 18 a 21h
INFORMACIÓ:
    Obra Social Caixa Sabadell: 902 33 55 66.
    obrasocial@caixasabadell.es  web: www.obrasocialcaixasabadell.org
    ADENC: 93 717 18 87,  aclavaguera@adenc.cat   i  www.adenc.cat

COMUNICACIÓ I RELACIONS INSTITUCIONALS CAIXA SABADELL:
 mserrano@caixasabadell.es
www.caixasabadell.cat/premsaobrasocial
www.caixasabadell.es/prensaobrasocial

ADENC:
Tel.: 93 717 18 87   Fax: 93 717 19 63  –
aclavaguera@adenc.cat
http://www.adenc.cat