CiU no ha salvat Torre Negra!

Penjat el 29 d'abril de 2003, per ecologistes

Davant l’aparició de banderoles a Sant Cugat on s’anuncia “Hem salvat Torre Negra” i apareix la cara de l’alcalde Lluís Recoder i el logotip de Convergència i Unió, la Plataforma Cívica per la Defensa de Torre Negra i Rodalíes es veu obligada a fer algunes puntualitzacions.

Davant l’aparició de banderoles a Sant Cugat on s’anuncia “Hem salvat Torre Negra” i apareix la cara de l’alcalde Lluís Recoder i el logotip de Convergència i Unió, la Plataforma Cívica per la Defensa de Torre Negra i Rodalíes es veu obligada a recordar que:

 • El procés de protecció de Torre Negra el va iniciar la Plataforma Cívica ara fa 9 anys.
 • A les eleccions municipals del 1995 tots els partits polítics es van comprometre en la defensa de Torre Negra.
 • Des d’aquell moment, el procés de protecció s’ha coordinat en el sí d’una Comissió de Seguiment, on hi ha representats l’equip de govern, els partits de l’oposició i la Plataforma Cívica.
 • Al llarg d’aquests anys, TOTS els partits, a més de la Plataforma Cívica, han treballat per la defensa de Torre Negra.
 • Tot això ens porta a afirmar que CiU no es pot atribuir per sí sol haver “salvat Torre Negra”. Ens sorpren aquesta propaganda partidista que preten apropiar-se de la feliç requalificació de Torre Negra. A banda de denunciar una actitut èticament deplorable, instem a CiU a retirar de forma immediata les banderoles i abstenir-se d’utilitzar la protecció de Torre Negra amb finalitats electorals.
 • La Plataforma Cívica reconeix el compromís i l’esforç de l’actual equip de govern en la protecció de Torre Negra, però hem vetllat sempre i seguirem vetllant perquè la protecció de Torre Negra sigui patrimoni de tota la població i no d’un partit polític.

  Sant Cugat del Vallès, 28 d’abril de 2003

  PLATAFORMA CÍVICA PER LA DEFENSA DE TORRE NEGRA I RODALÍES

  Per a més informació poseu-vos en contacte amb:

  Kristian Herbolzheimer 93 581 25 09 / 93 674 97 79