14 de juny Trobada en defensa del tren

Penjat el 10 de juny de 2003, per ecologistes

Via Lliure Bages ha organitzat una trobada de col.lectius en defensa del tren que es celebrarà a Manresa aquest dissabte 14 de Juny del 2003, coincidint amb la cel.lebració de l’Aplec dels Països Catalans que aquest any està dedicat al tema Infraestructures i defensa del territori.

Trobareu més informació de l’Aplec a:
http://www.lasequia.org/desvalls/2002/index.htm

Les activitats previstes, en principi, són una assemblea a les del 10 matí, en la qual consensuarem algun tipus de manifest, una presentació a la premsa, un dinar col·lectiu i per la tarda una taula rodona amb representants de les administracions (de Catalunya, les Illes i el Païs Valencià).

Tots els actes es faran al nou centre cultural del Casino (al Passeig de Pere III, de Manresa).

Esperem trobar-nos aquest dissabte.

Via Lliure Bages
Pl. Gispert 4, 1r.
08240 Manresa

* * *

Via Lliure Bages és una entitat nascuda l’any 2002, arrel de l’experiència de Via Lliure Berguedà, i pretén ser la veu dels que creiem que a la nostra comarca cal més i millor tren. A la reivindicació del reestabliment de la línia Berga-Manresa, nosaltres hi afegim altres demandes en relació a la linea de Manresa-Barcelona i Manresa-LLeida, així com la possiblitat d’utilitzar els ramals de mercaderies de Súria i Sallent com a metro comarcal i l’estudi de la construcció d’un eix transversal ferroviari, des de Manresa fins a Vic i Girona.