Trobada d‘entitats i plataformes en defensa del territori dels Països Catalans

Penjat el 25 de juliol de 2003, per ecologistes

Avui divendres 25 de juliol de 2003, s’ha presentat al Col·legi de Periodistes de Barcelona, la Trobada d‘entitats i plataformes en defensa del territori dels Països Catalans. La roda de premsa ha anat a càrrec d’una important representació del moviment en defensa del territori del país: Manolo Tomàs (Plataforma en Defensa de l’Ebre), Jaume Oliva (Col·lectiu 400.000 volts? No gràcies!), Lluís Benejam (Salvem l’Empordà) i Víctor Mitjans (Ecologistes de Catalunya).

Davant les contínues agressions que pateix el territori català, degut a l‘especulació i a la manca de planificació per part de l‘administració catalana i els diferents ens locals, han sorgit els últims anys dotzenes d‘entitats i plataformes arreu del país per aturar aquests projectes agressius envers el territori. Ja a més curt termini, han començat aparèixer moviments que agafen la lluita des d‘un àmbit de planificació comarcal, no amb l‘oposició a un projecte en concret, sinó exigint una planificació en un territori clarament definit com és la comarca.

Observant arreu del país, com la gent cada vegada és més conscient de la importància de preservar el territori, i constatant el fet que es van creant noves organitzacions per canalitzar aquest sentiment, creiem que ha arribat el moment de fer una Trobada de totes les persones, entitats i plataformes per crear un espai d‘intercanvi d‘experiències de funcionament, de problemàtiques, de solucions… i perquè no de planificar línies de treball conjuntes.

Per aquest motiu des de l‘AEEC i Salvem l‘Empordà estem preparant l‘organització de les Trobades pels propers 10, 11 i 12 d‘octubre a Figueres.

Us adjuntem un document amb els actes planificats de les Trobades.

Podeu trobar tota la informació de les Trobades a: http://www.salvem-emporda.org

Ecologistes de Catalunya i Salvem l’Empordà!

Per qualsevol dubte: 972670531