Sobre l’enderroc de Fluvià Marina

Penjat el 10 de gener de 2005, per ecologistes

Al respecte de la notícia de la compra i enderroc de l’edifici del Fluvià marina per part del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya, la plataforma Salvem l’Empordà vol expressar diferents qüestions:

– Celebrem aquesta decisió i esperem que es faci públic el dia de la voladura, ja que molts voldríem gaudir d’aquest moment. La reivindicació de la protecció d’aquest espai té origen ja en el moviment dels anys setanta de protecció de la zona dels Aiguamolls de l’Empordà.

– També demanaríem juntament amb l’enderroc de l’esquelet d’edifici actual, una restauració de tota la zona i que s’incorpori com espai protegit al Parc dels Aiguamolls de l’Empordà.

– Voldríem agrair a CiU que protegís la zona, que el tripartit enderroqui l’edifici i la feina feta des de l’ajuntament de Sant Pere Pescador.

Un cas com aquest, evidencia, un cop més que és necessària una planificació racional del territori per evitar-ne aquests desgavells. Per aquesta raó encoratgem a que l'”esperat” pla director de l’Empordà no permeti més aberracions com aquesta.

Figueres, 5 de gener del 2005.

Salvem l’Empordà.