Acció per aturar la destrucció de la zona humida de l’Olla del Rei

Penjat el 12 de maig de 2018, per Cepa

Acció per aturar la destrucció de la zona humida de l’Olla del ReiDiumenge 20 de maig, convocada per la plataforma “Salvem l’Olla del Rei”, ha tingut lloc la manifestació que ha comptat amb una activa participació popular i d’entitats de Castelldefels. L’acció ha finalitzat amb una plantada de plançons dels arbres arrebassats per les obres.

Acció per aturar la destrucció de la zona humida de l’Olla del Rei

Aquesta nova acció de la campanya per evitar que s’urbanitzi i es construeixin edificis i aparcaments que fan impossible mantenir l’espai natural com a tal, preveu continuar encara amb més força:

Acció per aturar la destrucció de la zona humida de l’Olla del Rei


La plataforma denuncia l’actitud de l’ajuntament de Castelldefels, Parc Mediterrani de la Tecnologia, UPC i ICFO que, tot i reconèixer l’impacte, es neguen a aturar les obres.

Aquest nou enfrontament entre els interessos urbanitzadors i la preservació del patrimoni ambiental, ha fet despertar una esperançadora resposta popular que està protagonitzant un gran nombre d’accions organitzades per la plataforma per conèixer i protegir l’espai (accions de neteja; plantació d’espècies vegetals; passejades informatives; etc) i per denunciar les amenaces (intervencions al ple municipal; accions informatives; encartellades; assemblees d’estudiants de la UPC; etc).