Agenda activitats GEPEC-EdC desembre

Penjat el 1 de desembre de 2015, per GEPEC

Agenda activitats GEPEC-EdC desembre

Dissabte 5 de desembre          TALLER

Bioconstrucció a l’hort de la Sínia (Joan Vives, La Sínia del Gaià)

VISITA GUIADA I TALLER D'INICIACIÓ A LA BIOCONSTRUCCIÓ. Descoberta de l'Espai de Benestar de l'Hort de la Sínia i dels diferents circuits dels que es pot gaudir (banys aromàtics, pediluvis, banys de fang, sauna). Coneixerem les construccions i les diverses tècniques que s'han aplicat (domo-superadobe, coorwood, sistema timberframing), sostres verds... així com els criteris del disseny i gestió d'aquest espai que ens ha permès convertir-lo en un jardí aromàtic, sensitiu i harmònic amb la Natura. Altafulla.

Diumenge 6 de desembre          SORTIDA EDUCACIÓ AMBIENTAL

Baix a mar, la cultura de la mar

Passejarem pel barri de baix a mar tot parlant dels costums i tradicions marineres d'aquest barri de pescadors, cercant el seu vincle ancestral amb la mar i la natura.

Dissabte 12 de desembre          CURS

L'hort de balcó en balcó. Roquetes

Taller d’agricultura urbana amb mètodes ecològics, especialment recomanats per a tots aquells que us agradi la natura i l’agricultura però fins ara pensàveu que no teniu un lloc a casa per gaudir i practicar l’observació i el desenvolupament d’un hort.

Dissabte 12 de desembre          SORTIDA EDUCACIÓ AMBIENTAL

Pescadors d’alçada (Albert Cama i Matxalen Pauly, ornitòlegs experts en aus marines)

Sortida en barca per als més mariners. Atraurem aquelles aus marines que viuen mar endins i que són difícils d’observar des de la costa. Port de Tarragona.

 

Divendres 18 de desembre          SORTIDA EDUCACIÓ AMBIENTAL

Pescadors al Port

A primera hora de la tarda els pescadors tornen a port després d'una jornada de pesca al mar. Amb ells venen un gran nombre d'aus marines atretes pel peix que els pescadors descarten. 

Dissabte 19 de desembre          TALLER

Els secrets dels olis essencials

Coneixerem les propietats dels olis essencials naturals de les plantes remeieres més tradicionals i les seves aplicacions pràctiques. Inscripcions fins al 16 de desembre.

Diumenge 20 de desembre          ACCIÓ DE VOLUNTARIAT

Acció de voluntariat al mur verd

Anirem al Mur Verd de La Canonja a revisar les caixes niu i penjar-ne de noves