Agenda activitats GEPEC-EdC juny 2016

Penjat el 25 de maig de 2016, per GEPEC

Agenda activitats GEPEC-EdC juny 2016

Dissabte 4 de juny           SORTIDA EDUCACIÓ AMBIENTAL

Rapinyaires nocturns (mussols i òlibes)

- Combinarem una sessió teòrica, amb una sortida nocturna per intentar veure o sentir algunes de les espècies presents al camp de Tarragona. Aprendrem a detectar-los mitjançant els seus sons, egagròpiles, conèixer els millors hàbitats entre espècies.
- Farem un repás als mites i llegendes que envolten aquest grup.
- coneixerem el paper ecològic que desenvolupen, beneficiós per a l'home en la majoria dels casos.
- Aprendrem a detectar altres espècies d'aus nocturnes que resulten indetectables durant el dia, siboc, enganyapastors, torlit, etc...


Dissabte 4 de juny           CURS

Curs d' Introducció al dibuix naturalista i científic

El curs pretén proporcionar les nocions bàsiques sobre el dibuix de la natura i científic i endinsar l'alumne en el fascinant món de l'observació i representació del món natural que ens envolta. Tot combinant les sessions a l'aula amb el dibuix del natural, treballarem la representació de flora i fauna i algunes de les tècniques més utilitzades.
No cal saber dibuixar per apuntar-s'hi, només tenir ganes d'aprendre.


Diumenge 5 de juny           SORTIDA EDUCACIÓ AMBIENTAL

Sargantanes de les dunes

Visita guiada gratuïta per descobrir les sargantanes de la platja natural delsMuntanyans de Torredembarra, Creixell i Roda de Barà.

Diumenge 5 de juny           ACTIVITAT EDUCACIÓ AMBIENTAL

Varada d'animals marins a la sorra

Celebrem el dia del medi ambient esculpint animals marins amb la sorra de la platja al temps que coneixem cadascun d'ells

 


Diumenge 12 de juny           SORTIDA EDUCACIÓ AMBIENTAL

El Bosc de Vicenç: botànica i fauna

Conèixerem el Bosc de Vicenç, finca del Catllar amb bosc i conreus tradicionals en acord decustòdia amb GEPEC. Observarem des de l'aguait, situat estratègicament per no ser detectats, qui visita el punt d'aigua. Després farem un tomb per la finca per descobrir la gran diversitat de vegetació i de plantes remeieres que hi prosperen.


 

Diumenge 19 de juny           SORTIDA EDUCACIÓ AMBIENTAL

Fem ratafia

Vols aprendre a elaborar la Ratafia, el licor d'herbes més popular de casa nostra? En aquest taller ho aprendrem a fer pas pas. Farem una sortida al bosc per identificar i recol·lectar les herbes que necessitarem. Un cop recollides, farem pas a pas tot el procés.


Cap de setmana 25 i 26     CURS

Herbes que curen, camins que ensenyen

Olora el territori, observa detalladament les herbes que et trobes pels camins del Pirineu,…obre els teus sentits i aprendràs moltes coses per a la teva salut !

Activitat de dos dies per viure una experiència única a la vall de Boí. Caminades suaus