Ajudan’s a defensar l’entorn rural de Corró d’Amunt! Iniciem una campanya de micromecenatge amb Goteo!

Penjat el 31 de maig de 2022, per Adenc

L’Associació per la Defensa i Estudi de la Natura (ADENC-EdC) amb el suport de Salvem Corró d’Amunt iniciem una campanya de micromecenatge per aconseguir el suport necessari i defensar l’entorn natural de Corró d’Amunt, a les Franqueses del Vallès!

Des de l’ADENC hem presentat un recurs contenciós-administratiu, per aturar la construcció del Pla Parcial del Sector C aprovat per l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès.
El sector C preveu construir 31 habitatges uni i plurifamiliars amb una alçada de 9,75 metres, en planta baixa més dos alçades. Significa que s’augmentaria un 50% de població – de cop!. I per tant, més contaminació acústica, lumínica i ambiental.

La urbanització també permet la instal·lació de comerços, hotels, serveis i indústria; fet que comporta irremeiablement la pèrdua del paisatge i la identitat rural i agrària.

Els costos econòmics derivats del recurs contenciós administratiu són elevats, aproximadament al voltant dels 8.000€ dels quals l’ADENC i Salvem Corró d’Amunt hem fet les primeres aportacions. Ara queda cobrir la resta i necessitem la participació ciutadana per fer-hi front!

L’Associació per la Defensa i Estudi de la Natura de Catalunya (ADENC-EdC)  l’impulsa amb el suport de la recent constituïda entitat Salvem Corró d’Amunt. Els membres de l’entitat, veïns i veïnes del poble, han fet les primeres aportacions. Ara queda aconseguir la resta.

Repensant el territori per un futur sostenible! 

Com podeu col·laborar?

Feu una aportació:

Entreu a la plataforma Goteo.org,  fent clic en aquest enllaç: 

https://ca.goteo.org/project/ajudans-a-defensar-lentorn-rural-de-corro-damunt

Trobareu tota l’explicació del projecte, les necessitats d’inversió i les diverses recompenses com a obsequi per cada aportació. Quan cliqueu a ‘cofinançar’, us demanarà un registre molt senzill perquè pugueu fer l’aportació econòmica amb tota seguretat.

Heu de saber que TOTES les aportacions fetes a la plataforma Goteo desgraven en la Declaració de la Renda, fins a un 80% de la vostra aportació us serà retornat.

Difoneu la campanya entre els vostres contactes i xarxes!