Animals salvatges ferits: com actuar?

Penjat el 16 d'abril de 2015, per GEVEN

Sabries què fer si et trobes un mussol ferit a terra? I una guineu? I si el que et trobes són pollets fora del seu niu, sabries què has de fer?

Des de el GEVEN volem ajudar-vos a saber què fer en totes aquestes situacions i moltes més, per si mai t’hi arribes a trobar. Per això hem decidit organitzar una xerrada, on aprendreu quins hàbits s’han de seguir si ens trobem a un animal ferit i quina és la feina que fan els diferents Centres de Recuperació de Fauna Salvatge que hi ha per tota Catalunya.

La xerrada serà a càrrec de MILOCA, Associació d’Amics del Centre de Recuperació de Fauna Salvatge Torreferrussa (http://miloca.org), que amb la seva experiència i coneixements ens podran explicar què fer en cada moment i resoldre tots els possibles dubtes que tinguem.

Dia: Dissabte 2 de Maig de 2015
Hora: 11:00
Lloc: Dependències municipals de Calafell Platja, C/Sant Pere 29 (Calafell), a 5min de l’estació de Renfe de Calafell i dels pàrquings del Mercat i de l’estació.
Donació: 5€ (els diners obtinguts són per cobrir íntegrament els costos de la xerrada). Socis: gratuït

Cal inscriure’s a la xerrada abans del 28 d’Abril, emplenant el següent formulari:
Al mateix formulari s'indica la forma de pagament de la xerrada. 

Afegim  un altre compte al que fer el ingrés. Degut a les possibles complicacions que hi ha amb el compte del GEVEN (al ser d’una banca ètica la qual no hi ha sucursals properes a la comarca) em decidit posar el compte corrent d’un dels membres de la directiva a la vostra disposició. Ell s’encarregarà de fer el ingrés al compte  del GEVEN, per tal de que us pugueu estalviar els costos de la transferència.    

Qualsevol dubte contacteu amb nosaltres a través del nostre Facebook (Geven Dospuntzero), Twitter (@Geven 2punt0) o aquest blog.

També pots enviar-nos un correu a la següent adreça: 
gevenbpenedes@gmail.com

Animals salvatges ferits: com actuar?