Aquest Nadal regala llibres de natura

Penjat el 1 de desembre de 2015, per GEPEC

Aquest Nadal regala llibres de natura

A banda de la Guia pràctica per conèixer la natura de Catalunya, que podeu adquirir a la seu del GEPEC a preu especial de soci, aquestes festes us oferim també el llibre "Parque Natural Sierra de Andujar, en el ojo del lince"

El Parc Natural de la Sierra de Andújar, situat a Sierra Morena (Jaén), alberga la major població de linx ibèric (Linyx pardinus), el felí més amenaçat del món. Aquestes sinuoses muntanyes contenen una enorme biodiversitat d'importància internacional. Aquí neixen i creixen els darrers linxs de la península ibèrica.

Un llibre fotogràfic que ens permetrà iniciar un viatge molt especial. Descobrirem cadascun dels racons, ambients i espècies animals i vegetals que es troben dins d’aquest espai natural.

Aquest llibre és fruit de 6 anys de treball de camp realitzat pel fotògraf de natura Ferran Aguilar, amb  continguts de Txiqui López, editat per Viena edicions.

Els socis del GEPEC podeu adquirir el llibre a la nostra seu al preu especial de 30 euros 

al mateix temps us recordem que la "Guia pràctica per conèixer la natura de Catalunya", editada per IPCENA es pot adquirir igualment a la nostra seu al preu de 30 euros pels socis i 35 els no socis.