Cafès Científics Sabadell 2021: Gestió i conservació de la biodiversitat al Parc Catalunya

Penjat el 22 d'octubre de 2021, per Adenc

El proper dimarts, 26 d’octubre a les 19h al bar-cafè de la UES,  se celebrarà el Cafè Científic “Gestió i conservació de la biodiversitat al Parc Catalunya”, a càrrec de Gerard Codina, ambientòleg i expert en biodiversitat

Cada vegada és fa més clar que a les ciutats els parcs i zones verdes són essencials per millora la qualitat de vida de la seva població. Però com gestionar aquests espais per potenciar-ne la biodiversitat i fer-los més sostenibles? Al Parc Catalunya de Sabadell s’ha fet un estudi i una proposta de gestió per tal de millorar-lo des del punt de vista ecològic.

El fet de que el Parc Catalunya sigui la zona verda més gran de la ciutat de Sabadell, que acull més diversitat d’espècies i que alhora actua com el principal corredor verd urbà del municipi ja és un argument més que suficient de que necessita d’un Pla de Millora de la ciutat. Però les funcions que duu a terme a la ciutat, són moltes més, ja que esdevé un dels principals espais nuclis de socialització a l’aire lliure, a més a més de ser un punt de subministrament d’un ampli ventall de serveis ecosistèmics.

Aquesta xerrada forma part del cicle de Cafès Científics d’aquest 2021 a Sabadell, un conjunt de sessions informals que organitzen vuit entitats de la ciutat dedicades a la recerca i a la seva divulgació.