Cinc alumnes del Grau en Ciències Ambientals de la UAB han realitzat el seu TFG amb nosaltres!

Penjat el 14 de febrer de 2020, per Adenc

Ahir 13 de febrer de 2020 es van presentar els Treballs Finals de Grau de Ciències Ambientals (UAB). Cinc dels alumnes han realitzat el seu treball amb nosaltres. Enhorabona Carles, Yasmina, Pere, Ivan i Gabriel!

Un dels treballs s’emmarca en el projecte “Fes Reviure el Ripoll”. En Carles i la Yasmina han investigat la possible afectació del sobreeixidor de seguretat que es troba a Sant Vicenç de Jonqueres a l’estat actual del riu Ripoll. Per fer-ho han caracteritzat l’estat ecològic i la potabilitat en el tram on l’ADENC portem 10 anys obtenint dades i informació de l’estat del riu i just després del sobreeixidor. També han fet una comparació amb el torrent de Gotelles, una zona aïllada del nucli urbà, que està en millors condicions que el riu Ripoll, prenent-lo com a potencial d’estat ecològic del Ripoll si no estigués antropitzat.

Cinc alumnes del Grau en Ciències Ambientals de la UAB han realitzat el seu TFG amb nosaltres! Cinc alumnes del Grau en Ciències Ambientals de la UAB han realitzat el seu TFG amb nosaltres!

Per altra banda, el Pere, Ivan i Gabriel, han realitzat el seu TFG en el marc del projecte “Vivim, Respirem, Replantegem Sabadell”. Han fet una avaluació de la biodiversitat arbòria i arbustiva mitjançant una cartografia de l’abundància i distribució d’espècies autòctones, al·loctones i invasores presents, i també han plantejat una proposta de corredors verds que travessen la zona nord de la ciutat de Sabadell, aprofitant els parcs i zones verdes de la ciutat connectant-los amb el Parc Agrari i el Parc Fluvial.

Cinc alumnes del Grau en Ciències Ambientals de la UAB han realitzat el seu TFG amb nosaltres! Cinc alumnes del Grau en Ciències Ambientals de la UAB han realitzat el seu TFG amb nosaltres!

Aquest dos treballs aporten nous coneixements que serviran pel bon desenvolupament dels diferents projectes que realitzem a l’ADENC. Aquest any l’ADENC hem firmat un conveni d’Aprenentatge i Servei o ApS amb la Universitat Autònoma de Barcelona, d’aquesta manera els estudiants desenvolupen les seves competències acadèmiques mentre fan un servei a la comunitat.

Els treballs estaran disponibles a la Biblioteca de l’ADENC per si qualsevol persona els vol consultar!