Col·loqui i exposició sobre el gasoducte MidCat a comarques gironines

Penjat el 16 de febrer de 2016, per Iaeden

En un acte el 12 de febrer a Figueres, les entitats ecologistes gironines, associades amb la Xarxa per la sobirania energètica (Xse), vam iniciar una campanya de difusió sobre el projecte del gasoducte MidCat, una nova infraestructura energètica per interconnectar Catalunya i França. Un col·loqui amb membres de les plataformes Gasoducte Martorell-Figueres i No a la MAT va obrir el debat sobre una nova agressió al territori i va posar en context l’exposició itinerant sobre els impactes del primer tram ja construït que es podrà veure al vestíbul del Consell Comarcal de l’Alt Empordà fins el 26 de febrer i posteriorment a Girona i altres municipis gironins.

Previ al col·loqui, les entitats vam enviar una carta als ajuntaments afectats pel MidCat perquè ens informin sobre qualsevol tramitació administrativa referent a aquest projecte per poder incidir i participar en el procés.
Per a les conclusions de l’acte llegiu el comunicat de premsa.
L’exposició “Arriba el gasoducte MidCat” es pot veure del 15 al 26 de febrer al vestíbul del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, després anirà a la UdG i l’Ateneu Salvador Catà de Girona i encara busquem altres municipis interessats en exposar la mostra.

Col·loqui i exposició sobre el gasoducte MidCat a comarques gironines     Col·loqui i exposició sobre el gasoducte MidCat a comarques gironines