CONVOCATÒRIA PREMIS JUVENILS DE TREBALLS DE RECERCA DE BATXILLERAT 2021

Penjat el 21 de gener de 2021, per Despatx IAEDEN

XX Premi Albert Compte a treballs de recerca d’humanitats i ciències socials

XXXI Premi Josep M. Álvarez a treballs de recerca de medi ambient i natura

Des de fa uns anys, l’organització dels PREMIS JUVENILS DE TREBALLS DE RECERCA DE BATXILLERAT es convoca de forma conjunta entre l’Institut d’Estudis Empordanesos (IEE) i la Institució Alt Empordanesa per a la Defensa i l’Estudi de la Natura (IAEDEN). Amb aquests premis, les dues institucions que els organitzen pretenen posar de relleu i homenatjar la figura de dues persones, molt vinculades a la ciutat de Figueres, que, des dels seus respectius camps, exerciren un destacat paper de docents entre els joves de la comarca.

Podran concórrer a aquests premis els treballs de recerca realitzats per estudiants de batxillerat durant el curs 2020-2021.

Els treballs presentats al Premi Albert Compte tindran una temàtica relacionada amb la Geografia, la Història i l’Art, i, de manera general, sobre les ciències socials, de l’àmbit empordanès.

Els treballs presentats al Premi Josep Ma. Álvarez han de tractar temes relacionats amb la natura i el medi ambient de l’Empordà o de qualsevol altre indret del planeta. Es valorarà l’aportació de l’alumne per millorar l’estat ambiental del nostre planeta en qualsevol dels seus àmbits: conservació del patrimoni natural (espècies i hàbitats), gestió dels residus, gestió de l’aigua, consum responsable, agricultura ecològica, mobilitat sostenible, energies renovables, arquitectura bioclimàtica, decreixement econòmic, etc.

Data límit enviament dels treballs: 15 de març de 2021.

MÉS INFORMACIÓ (bases dels premis)

 

CONVOCATÒRIA PREMIS JUVENILS DE TREBALLS DE RECERCA DE BATXILLERAT 2021

The post CONVOCATÒRIA PREMIS JUVENILS DE TREBALLS DE RECERCA DE BATXILLERAT 2021 appeared first on IAEDEN - Salvem l'Empordà.