Enfortim el teixit associatiu! Conveni de col·laboració amb El Rodal

Penjat el 9 de juliol de 2019, per Adenc

La cooperativa agroecológica de consum El Rodal i l’associació naturalista i ecologista ADENC van firmar el passat 2 de juliol un conveni de col·laboració que permetrà enfortir la base social de les dues entitats i el teixit associatiu de la ciutat de Sabadell. La signatura del conveni va tenir lloc a la seu de l’ADENC, a càrrec de Mireia Boia, presidenta de la Cooperativa El Rodal i Joan Carles Sallas, sotspresident de l’ADENC.

Amb aquest acord amb El Rodal, l’ADENC pretén fomentar el consum de proximitat ecològic i amb criteris socials i ètics. És per això que totes les sòcies i socis de l’ADENC que ho desitgin podran comprar a l’agrobotiga El Rodal fent servir el número de soci de l’ADENC, sense l’aportació al capital social inicial. Així mateix totes les sòcies del Rodal podran gaudir de les activitats i sortida de l’ADENC a preu de soci.

Aquesta col·laboració entre les dues entitats pretén fomentar l’intercanvi de serveis entre els seus socis i promoure el desenvolupament de projectes locals i de consum sostenible, una aposta pel futur del desenvolupament de la nostra societat i la preservació del medi natural i el nostre entorn!