ESTRENEM PÀGINA WEB!

Penjat el 12 de gener de 2018, per Adenc

L’ADENC estrena pàgina web!

Un dels propòsits d’aquest any de la Junta de l’ADENC era el d’estrenar una nova web més actualitzada i de fàcil accés per a tothom. Aquest 2018 hem finalitzat aquest projecte i ja podem dir amb orgull que tenim una pàgina web nova de trinca!

La nova web ha estat desenvolupada per l’empresa sabadellenca Dabasystem, experts en diseny web i desenvolupament d’aplicacions. Després d’un any, amb l’assessorament directe de membres de l’ADENC, la nova pàgina ja està oberta al públic.

A la web hi trobareu informació de l’entitat, dels nostres projectes i de les properes activitats. A més, podreu seguir les actualitzacions del blog de l’ADENC i inscriure’us al butlletí de l’entitat. La inscripció a les activitats, el registre com a voluntari i com a soci també es pot realitzar desde la nova pàgina.

La web encara està en periode de proves i alguns apartats encara es troben en construcció. Entreu i tafanegeu tant com vugueu, i si trobeu qualsevol error o quelcom que no funciona bé, no dubteu en fer-nos-ho saber.

Dit això, entreu i descobriu tot el que l’ADENC us pot oferir!

ENDAVANT!

ESTRENEM PÀGINA WEB!