Èxit de participació en el debat a Ca l’Estruch sobre l’emergència ecològica al Vallès

Penjat el 11 de febrer de 2020, per Adenc

El passat divendres 7 de febrer l’ADENC va convocar un debat sobre l’emergència ecològica actual al Vallès, amb gran èxit de participació i amb debats de qualitat.

Van assistir una quarantena de persones, des d’entitats, plataformes i moviments associatius i veïnals de la ciutat, relacionades amb l’ecologisme, el cooperativisme i la transformació social, i també persones a títol individual. Cadascun va oferir el seu punt de vista i mirada diversa sobre les diferents problemàtiques socioambientals de la ciutat de Sabadell i d’altres municipis del Vallès.

Aquesta trobada tenia com a objectiu principal la posada en comú de problemàtiques ambientals del territori, la recerca de possibles solucions i la coordinació entre els diferents moviments de la ciutat de Sabadell i del territori vallesà, per tal d’avançar en la consolidació d’una xarxa d’associacions i persones, i actuar amb una major eficiència en el camp de la defensa ambiental del Vallès.

Una de les conclusions que és arribar és la necessitat d’actuar conjuntament, de participar i treballar en xarxa per tenir una visió conjunta de ciutat i poder abordar de forma coordinada les diferents problemàtiques actuals del territori. Us convidem a que esteu molt atentes a les nostres xarxes socials i la nostra web per tal d’estar al dia de tota la informació. Des de l’ADENC estem molt contentes i volem agrair a tothom la participació en el debat!

 

 

Èxit de participació en el debat a Ca l’Estruch sobre l’emergència ecològica al Vallès Èxit de participació en el debat a Ca l’Estruch sobre l’emergència ecològica al Vallès