Festa de fi de curs de les escoles de naturalistes del GEPEC-EdC

Penjat el 22 de juny de 2015, per GEPEC

Festa de fi de curs de les escoles de naturalistes del GEPEC-EdC

Amb una jornada d'estudi de la biodiversitat el GEPEC-EdC ha posat punt i final a les escoles de naturalistes el Gaig Blau de Cambrils i del Barba-roig de Reus.

La festa de fi de curs va consistir en una diada festiva realitzada l'11 de juny al Parc de Samà. Una vintena de naturalistes, amb les respectives famílies, vam poder gaudir de l'activitat, durant la qual els dirigents de les escoles naturalistes del GEPEC-EdC van organitzar jocs, amb diferents proves, amb el propòsit de què els participants descobrissin que la natura és a cada racó. L'activitat va incloure un berenar familiar. Val a dir que el Gaig Blau va començar l'octubre de 2010 amb l'objectiu de recuperar el nexe natural que els infants ja tenen amb la natura, intentant vehicular les activitats que desenvolupa l'escola en funció dels interessos dels participants i incorporant naturalistes experts i de renom per a assegurar una correcció científica important.

Per la seva part a l'escola de naturalistes Barba-Roig de Reus, enguany, s'ha estat present al Parc de Nadal i s'ha organitzat, entre d'altres, una sortida familiar al Niu de l'Àliga d'Alcover i la primavera passada es van acollir tres cries d'òliba que es van reintroduir.

El GEPEC-EdC també té escoles de naturalistes a Roquetes, Lo Caro i a Torredembarra, el Corriol.