Festa final #Som Empordà al Xiringuito X

Penjat el 12 de juny de 2017, per Iaeden

Aquest dissabte, 17 de juny, acabarem la campanya Som Empordà amb una festa al Xiringuito X de la Rubina (aquí, a la platja de Castelló d’Empúries).

Amb la campanya Som Empordà hem celebrat els 15 anys de la plataforma Salvem l’Empordà, però la data concreta de l’aniversari és aquesta setmana: el 14 de juny de 2002 que es va constituir la plataforma!

Aquests darrers dos mesos, a banda de celebrar, també hem volgut explicar tota la feina que hem fet en els 15 anys, fer una valoració dels èxits, de les derrotes i dels canvis que hem viscut. També hem volgut mirar cap al futur que ja tenim indicis que no podem afluixar la defensa del territori i per això amb la campanya hem demanat que més gent es fes soci/sòcia per donar suport econòmic a l’entitat.

Una cop acabades totes les activitats, publicarem una valoració de la campanya, però dissabte serà el moment de celebrar l’aniversari i l’èxit de Som Empordà!

Començarem amb una botifarrada solidària a les 21h.

A les 22h portarem cultura popular i autòctona a la Costa Brava amb l’actuació de la colla bastonera els Picots del Fluvià!

I després i fins que el cos aguanti, ballarem amb els punxa-discos de la casa: Bushakuka, Lion ANt i Llamp!

Ens trobem dissabte a la platja de la Rubina perquè tots i totes

SOM EMPORDÀ!

Festa final #Som Empordà al Xiringuito X