GEPEC-EdC es suma a l’acció mundial simultània del 21 de setembre per frenar el canvi climàtic

Penjat el 16 de setembre de 2014, per GEPEC

GEPEC-EdC es suma a l'acció mundial simultània del 21 de setembre per frenar el canvi climàtic

Es pretén posar de manifest la voluntat popular de que es prenguin mesures serioses per aturar el canvi climàtic

La concentració serà diumenge 21 de setembre a la 1 del migdia a la platja d'Altafulla davant de les botigues de mar (se'n han convocat moltes altres a les nostres comarques i al món sencer) i ja hem signat prop de 2.000.000 de persones a tot el món.

Nosaltres hi serem i tu?

Us convidem a signar i a participar a les concentracions https://secure.avaaz.org/es/event/climate/La_Marcha_Ciudadana_contra_el_Cambio_Climatico_530


 

Els científics ens adverteixen que el canvi climàtic pot accelerar-se més enllà del nostre control amenaçant la nostra supervivència i la de tot el que estimem.

Demanem als líders locals, nacionals i internacionals que mantenguin l'escalfament global per sota del perillós límit dels 2 graus centígrads, reduïnt a 0 las emissions de carboni.

Per aconseguir-ho cal arribar a un acord realista a escala global, nacional i local que aconsegueixi convertir les nostres societats i les nostres economies en 100% netes l'any 2050.

Demanem que actuin honestament i ràpidament protegint així als més vulnerables.

El canvi climàtic és la pitjor amenaça que enfronta la humanitat i cal que siguem moltíssimes persones arreu del món que demanem que es prenguin mesures.

Si aconseguim que el nombre de persones que recolzen aquesta petició sigui massiu serà tinguda en compte pels líders de la cimera mundial de la ONU que es farà el proper dia 23 de setembre a Nova York.

Exigir energia 100% neta és una meta realista. Actualment el 20% de l'electricidad ja prové d'energies renovables. Necessitem que els nostres líders polítics es posin d'acord i desaccelerin.

Encara que també hem d'exigir que les energies, a més de ser renovables, siguin respectuoses amb el medi i les persones, evitant tota especulació en la seva implantació.

El nostre món mereix que en tinguem cura i ha arribat el moment de fer-ho. Per canviar-ho tot, hem de ser-hi tots. Ha arribat el moment de ser responsables i solidaris i canviar el model de consum i la manera de viure i relacionar-nos entre les persones i amb el medi.

Més informació sobre aquesta convocatòria i altres llocs de concentració a: https://secure.avaaz.org/es/100_clean_final/

Marxa Global Contra el Canvi Climàtic

tel de contacte: 696614108