GEPEC-EdC la 3a entitat ecologista a la llista de les més conegudes a Catalunya i la 1a catalana

Penjat el 1 de desembre de 2015, per GEPEC

GEPEC-EdC la 3a entitat ecologista a la llista de les més conegudes a Catalunya i la 1a catalana

De l’enquesta que realitza anualment la Generalitat sobre percepció i hàbits ambientals es desprèn que, darrera de Greenpeace i WWF, GEPEC és l’entitat ambientalista que ocupa el tercer lloc (malgrat que a molta distància de les dues anteriors que són internacionals) i seguida de molt aprop per IPCENA i IAEDEN.

Felicitem pels resultats a les dues entitats més destacades que, a diferència de la resta, són d’ambit internacional i disposen, tan per la seva bona feina com per un més gran abast territorial, d’un suport molt més ampli d’associats i molts més recursos per fer projectes i difondre’ls.

Celebrem també els resultats obtinguts per IPCENA i IAEDEN, entitats germanes amb qui mantenim estretes relacions.

També ens felicitem al GEPEC perquè aquests resultats ens esperonen i corroboren els que ja vam estimar en una enquesta realitzada pels nostres voluntaris europeus Samira i Martin l’any 2008 per saber quina era la percepció que tenia la societat sobre la nostra entitat.

Tanmateix hem de dir que un 89% de les persones enquestades no coneix cap entitat o associació que treballi per la protecció o la millora del medi ambient.

Per tan, com a socis o simpatitzants del moviment ecologista, ens podem plantejar si en parlem prou amb les persones del nostre entorn del que fem, del que pensem i del molt que es pot fer per la defensa el medi ambient en general i, en concret, pel nostre entorn més inmediat, que és just on juguem un paper important les entitats locals.