Ja tenim aquí el calendari d’activitats 2020 del “Vivim, Respirem, Replantegem Sabadell” 

Penjat el 29 de gener de 2020, per Adenc

Agafeu l’agenda i reserveu les dates, un munt d’activitats i sorpreses ens esperen per descobrir la biodiversitat urbana de la ciutat!

Ja podeu consultar el nou programa d’activitats del projecte “Vivim, Respirem, Replantegem Sabadell” pels mesos de gener a juny de 2020, amb una variada oferta per a tots els gustos!

Organitzarem diferents sortides i tallers, i continuem amb el curs de ciència ciutadana. A finals del mes de febrer presentarem els resultats de la diagnosi col·lectiva de la zona nord de Sabadell que hem estat treballant amb Urbanins, el CREAF i tres alumnes del Grau en Ciències Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona. També  és podran conèixer els primers resultats de les mesures en temps real de la qualitat de l’aire dels carrers de Sabadell que es van aconseguir gràcies a diferents voluntaris i voluntàries que van participar en les campanyes de voluntariat ambiental.

Recordeu que totes les activitats són gratuïtes, subvencionades en la seva totalitat per l’Ajuntament de Sabadell, fruit del procés participatiu Construint Ciutat 2019.

Consulteu el calendari i animeu-vos a participar en les activitats!

 

Ja tenim aquí el calendari d’activitats 2020 del “Vivim, Respirem, Replantegem Sabadell”  Ja tenim aquí el calendari d’activitats 2020 del “Vivim, Respirem, Replantegem Sabadell”