Ja tenim l’Agenda de Cultura i Natura de l’Empordà!

Penjat el 18 de maig de 2017, per Despatx IAEDEN

AGENDAEMPORDANESA.CAT és el calendari comú de les activitats vinculades amb natura i cultura que realitzen vàries entitats a la comarca. Una manera de mostrar el pols de l’activitat de la societat civil altempordanesa.

Aquesta és una vella reivindicació de les entitats que s’ha pogut realitzar gràcies al suport financer de la Fundació Albert Tomàs i Bassols i la realització de la IAEDEN. L’objectiu és que sigui una eina útil per la comarca per aglutinar bona part de l’activitat que fan les entitats.

Fins el moment les entitats que reflecteixen les seves activitats són: Amnistia Internacional, Assemblea.cat de Figueres i comarca, APNACC (Amics del Parc Natural de l’Albera i cap de Creus), APNAE (Associació d’Amics del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà), Atenea, CEE (Centre Excursionista Empordanès), Cineclub Diòptria, GEES (Grup d’Empordanesos i Empordaneses Solidàries), IAEDEN (Institució Altempordanesa per a la Defensa i Estudi de la Natura), IEE (Institut d’Estudis Empordanesos), la Cate-Espai Cultural i Òmnium Cultural Alt Empordà.

Ja tenim l’Agenda de Cultura i Natura de l’Empordà!

L’agenda pretén en una primera fase assentar bé l’eina amb les 12 entitats compromeses, però està oberta a que s’hi afegeixin més entitats per donar cobertura a totes les actuacions realitzades per associacions i fundacions de la comarca.

La web està organitzada de manera que pots consultar la pàgina des de diferents perspectives:
– Les 6 primeres activitats que estan programades.
– Les activitats en base a tres categories: natura/excursions, actes/conferències i espectacle/esbarjo.
– La programació mes a mes.
– Les activitats que realitza una entitat en concret.

Una agenda pràctica per difondre el pols actiu de l’activitat associativa de la comarca.