La CEAC anuncia el gran suport aconseguit per salvaguardar els Ametllers i ubicar el nou institut al recinte fabril de Can Jover.

Penjat el 10 de febrer de 2022, per Cepa

La Coordinadora d’Emergència Ambiental de Canet ha presentat el Comunicat de suport a les demandes de la CEAC per salvaguardar els Ametllers, signat  per 150 persones molt reconegudes de diversos àmbits (arquitectes, ecòlegs i biòlegs, geògrafs, artistes, economistes, científics, activistes, professionals, …) que fan costat a la campanya per preservar l’espai natural agrícola i forestal dels Ametllers i alhora recuperar  l’espai emblemàtic de la fàbrica de Can Jover de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner.

Adjuntem el Comunicat  <https://sites.google.com/view/ceacanet/inici/comunicat-de-suport?authuser=0>  i vídeo   <https://drive.google.com/file/d/1Nw_iXKdXIEKuLQhoSqibk-mcXS2U8BJx/view> que exposen els arguments i les propostes de la CEAC.

Sí es possible ubicar el nou institut a Can Jover, cal voluntat política i coherència!!

Per contactar amb nosaltres: Mercè Girona: 627 45 46 14 / Roger Soler: 637 15 50 01 

Podeu seguir la feina que anem fent: al nostre blog  https://sites.google.com/view/ceacanet/inici?authuser=0 I  al nostre compte de Twitter @SalvemAmetllers