L’ADENC participa com a entitat col·laboradora del primer Congrés d’Ornitologia de les Terres de Parla Catalana

Penjat el 13 d'abril de 2018, per David López Bosch

L’ADENC s’ha afegit com a entitat col·laboradora al 1r Congrés d’Ornitologia de les Terres de Parla Catalana, organitzat per vàries entitats naturalístiques del territori catalanoparlant.

Aquest congrés pretén ser el primer congrés ornitològic té la finalitat de servir de presentació de la feina que els diferents investigadors, grups ornitològics i entitats estan fent arreu d’aquest territori que abasta zones amb lligams culturals i lingüístics, a més d’una ubicació geogràfica de gran interès per a l’estudi dels ocells.

El *COTPC* tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 d’octubre de 2018 al Museu de Ciències Naturals de Barcelona (Museu Blau). Hi haurà ponències centrals, ponències curtes, presentació de pòsters (en format físic i electrònic), tallers, premis i àrea de networking, entre d’altres. El lema del congrés és “L’ornitologia a casa nostra: què s’està fent al territori?”, reflectint la intenció de fer una primera aproximació que presenti la vitalitat de la recerca i divulgació de l’ornitologia en l’àmbit de les terres de parla catalana.

Des del 10 d’abril ja és possible enviar contribucions per al 1r Conrgés d’Ornitologia de les Terres de Parla Catalana. Per fer-ho, només us heu de registrar al web i accedir al formulari que trobareu dins del vostre perfil.

Hi ha 3 modalitats per presentar contribucions:

1. Comunicacions orals
Tindran una durada màxima de 10 minuts (7 minuts de presentació i 3 minuts de preguntes) i s’agruparan per temàtiques. Les presentacions es podran fer en format PowerPoint o PDF i s’hauran de lliurar com a molt tard un dia abans de la presentació.

2. Pòsters
L’espai pels pòsters serà de 120 cm d’alt per 90 cm d’ample i estarà disponible durant tot el congrés. S’habilitarà un horari dins del programa del congrés per tal que els assistents puguin consultar els pòsters. Durant aquest període de temps, els autors hauran de ser presents a la sala dedicada als pòsters.

3. Comunicacions web
Les contribucions web només estaran disponibles al portal del congrés. A més durant s’habilitaran unes pantalles on també es podrà consultar totes aquestes contribucions.

Qualsevol persona que vulgui presentar un treball sobre ornitologia té cabuda al congrés. Si esteu interessats a assistir-hi us hi podeu apuntar a través d’aquest enllaç. Nosaltres hi serem!

L’ADENC participa com a entitat col·laboradora del primer Congrés d’Ornitologia de les Terres de Parla Catalana