L’ADENC s’uneix a l’aplicació que connecta ONGs i ciutadans per a lluitar contra la crisi climàtica

Penjat el 9 de març de 2022, per DavidMunoz

 

Barcelona, 28 de febrer. ecoviu és una nova aplicació on la població de Sabadell  coneixerà fàcilment totes les iniciatives que poden realitzar perquè la seva localitat sigui més sostenible. Aquesta app permet lluitar els 365 dies a l’any contra la crisi climàtica.

La plataforma d’ecoviu uneix a entitats ambientals amb persones preocupades pel medi ambient.

ADENC publica les seves activitats a la plataforma i els usuaris poden apuntar-se fàcilment i conèixer més sobre l’entitat. Amb aquesta metodologia, “L’aplicació busca modernitzar el sector ecologista utilitzant la tecnologia per a què més persones coneguin les activitats que es fan en la lluita contra la crisi climàtica”, assegura Pau Torres, cofundador de ecoviu.

Una aplicació col·laborativa per a ajudar al medi ambient

Aquesta aplicació gratuïta permet als usuaris actuar els 365 dies a l’any contra la crisi climàtica. L’usuari trobarà un calendari amb activitats presencials i en línia de temàtiques sostenibles en tots els seus àmbits. Tallers d’alimentació responsable o de reparació de productes, recollides de plàstic al bosc de Castellarnau o reforestacions a Torrebonica, són només algunes de les iniciatives que l’usuari descobrirà.

A més, els usuaris de l’app podran informar-se sobre com cuidar el medi ambient i tenir un estil de vida eco-friendly, a través d’articles, notícies i altres formats. Així mateix, es destacaran empreses i productes ecològics que ajuden a viure de manera sostenible.

També, l’usuari tindrà l’oportunitat de col·laborar, afegint activitats al calendari d’ecoviu. La ciutadania podrà empoderar-se i crear totes les iniciatives que no ha pogut trobar.

Aquest projecte ha estat creat per Marc Jiménez, Oscar Ratera i Pau Torres, 3 joves emprenedors de Barcelona de 24 anys. Aquests tres apassionats de la naturalesa busquen resoldre una problemàtica actual: és molt difícil trobar activitats tots els dies de l’any en les quals participar per a ajudar al medi ambient.

El planeta es troba en un moment crític. Tal com mostra el report IPCC, “el 75% del sòl espanyol està en procés de desertització”, per això és imprescindible que cadascun de nosaltres aporti el seu granet de sorra per a frenar el canvi climàtic.

Per més informació sobre ecoviu:

 

  • Marc Jiménez – Cofundador d’ecoviu
    • Telèfon: +34 681 044 598
    • Email: info@ecoviu.app