L’ajuntament de Canet desestima totes els al·legacions per preservar l’espai agroforestal dels Ametllers.

Penjat el 9 de febrer de 2023, per Cepa

Nou exemple del sotmetiment del patrimoni ambiental als interessos urbanístic. Això sí, d’aquí quatre dies estaran fent publicitat enganyosa i demanant el vot al poble de Canet.

Recordem la informació per a què tothom en tregui conclusions. Cal barrar el pas en aquesta política especulativa contra el medi natural: senyors del govern municipal, som davant d’una emergència ambiental i imposeu les velles receptes del creixement urbanístic a costa de la natura, incompetents!.

al-legacions-pau-4-cepa-i-ceac // notificacio-peu-recurs-generic_8-prp2023-25

El CEPA-EdC formem part de la CEAC de Canet. L’octubre de 2022 vam presentar al·legacions als projectes d’urbanització i compensació per instal·lar un nou Institut a l’espai agroforestal dels Ametllers, més una proposta alternativa. Ara han desestimat TOTES les al·legacions sense cap informació ni argument tècnic ni social per justificar-ho. Construir l’institut als Ametllers agredeix l’espai natural i agrari per afavorir interessos lucratius de particulars. Hi ha alternatives més favorables per l’interès del poble.

El regidor d’urbanisme respon amb unes declaracions sobre biodiversitat que exhibeixen una absoluta manca de coneixement que confirma que solament s’escolten a sí mateixos!. L’única resposta que coneixen és desacreditar els ciutadans que qüestionem polítiques depredadores del territori. Però seguirem lluitant; oh, i tant que ho farem!!