Lliurats els premis de la II Marató benèfica de foto i vídeo pels Muntanyans

Penjat el 28 de juliol de 2014, per GEPEC

Lliurats els premis de la II Marató benèfica de foto i vídeo pels Muntanyans

Arnau Ribera amb "lliri de mar al crepuscle" i Jordi Sastre amb "vista des de terra 2" guanyen respectivament el premi del jurat i el premi del públic. 

La segona edició d'aquesta marató ha estat possible gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Torredembarra.

Els participants van diposar de 24h, un cop conegut el tema proposat, per lliurar les seves obres.  Totes les obres presentades són de gran qualitat i donem les gràcies des d'aquí a totes les persones que hi han participat. 

Dissabte al matí es va fer el recompte de"m'agrada" al facebook del GEPEC-EdC que va escollir com a premi del públic l'obra "vista des de Terra 2" de Jordi Sastre que estiueja habitualment a Torredembarra, gran afeccionat a la fotografia i que segueix de prop les activitats del GEPEC.
Per la seva banda, el jurat escollí com a guanyadora la fotografia "lliri de mar al capvespre", obra d'Arnau Ribera de Torredembarra seguidor del GEPEC des de que era un infant i gran afeccionat a la natura.

Ambdós van rebre com a premi un val de compra de 50 euros per les botigues de Torredembarra, una "Guia pràctica per conèixer la natura de Catalunya" i una suscripció com a soci del GEPEC per 1 any.   Enhorabona als guanyadors.

Agraïm la col·laboració dels membres del jurat compost per la periodista Montserrat Pena, el fotograf de natura Ferran Aguilar, el productor de vídeo Carles Roig i el dissenyador gràfic Eloi Figuerola.

Vegeu les obres premiades al pdf.