Nova agenda activitats GEPEC-EdC

Penjat el 27 de gener de 2014, per GEPEC

Nova agenda activitats GEPEC-EdC

Ja ha sortit la nova agenda del GEPEC-EdC, anem d'excursió i altres activitats del 1r semestre de 2014

Encara que no hem parat de fer activitats, finalment a partir d'avui tenim disponible l'agenda en format paper.  S'han editat 2000 agendes que, a banda d'enviar-se als socis de l'entitat es distribuiran als establiments i punts d'informació habituals.

Consta de 53 activitats que van de gener fins a juliol. 

Com a novetat incorporem les activitats organitzades des de l'escola de naturalistes del GEPEC, de moment tallers i sortides familiars, però estem preparant colònies de setmana santa i altres activitats novedoses i engrescadores per a la canalla.

Altres novetas són la visita a la cova urbana de Tarragona i una sortida amb bicicleta de la ma de Bicicamp.

I, com sempre, hi trobareu excursions amb diferents nivells de dificultat, algunes de cap de setmana, sempre amb l'objectiu de conèixer el nostre entorn.

Cursos i tallers diversos com els ja habituals tallers d'agroecologia de cada mes. O els de plantes medicinals, aplicacions dels olis essencials, cistelleria i contacte profund amb la natura.

Les visites guiades als Muntanyans de Torredembarra amb un tema diferent cada primer de mes...

Accions de voluntariat...  activitats infantils al parc botànic de Salou... i segur que més coses s'hi aniran afegint sobre la marxa... per això us convé estar atents als canvis seguint l'agenda d'activitats a la web.

Des d'aqui agraïm a totes les persones que voluntàriament dediqueu part del vostre temps lliure a oferir-nos activitats, a les entitats i institucions que ens ajuden... i també a totes les persones que participeu i gaudiu amb nosaltres del contacte amb la natura.