Nova plantada al riu Ripoll

Penjat el 6 de gener de 2022, per Mireia Calvet

El passat dia 28 de novembre el grup de Fes Reviure el Ripoll va organitzar una nova plantada a  la Font dels Gitanos, en una zona on s’havien organitzat diverses jornades d’extracció de plantes invasores, concretament del lligabosc japonès.

La jornada va tenir la participació dels voluntaris de WWF, entitat que organitzava plantacions simultánies a diferents indrets de la península aquell mateix dia. Des d’aquí volem agraïr a WWF la participació en aquesta activitat que també va contribuïr a finançar.

En total es van plantar una trentena d’arbres de tres espècies diferents: Saulic, Freixe i Sarga que esperem que arrelin bé a la terra i puguin sobreviure aquesta primavera.

Les activitats de Fes Reviure el Ripoll continuaran durant el 2022

Durant l’hivern el grup de Fes Reviure el Ripoll ja ha planificat diverses jornades d’extracció de plantes invasores a la Font dels Gitanos, per continuar controlant l’expansió del lligabosc japonès a la zona i permetre el creixement de les plantes autòctones. Des d’aquí convidem a la ciutadania a participar-hi, estigueu atents al calendari.