Participació del cepa en l’acte la Plataforma Aturem la Incineradora a Juneda

Penjat el 20 de setembre de 2016, per Cepa

Participació del cepa en l’acte la Plataforma Aturem la Incineradora a JunedaEn Josep Lluís com a CEPA-EdC, participarà a l’acte que es farà aquest divendres 23 a Juneda on vol l’empresa de l’antiga planta de purins Tracjusa, que funcionava amb gas natural, ara es vulgui substituir aquell combustible, per la incineració de residus municipals, entre altres perquè existeixen sistemes mes nets que no comprometen la salut de la societat.

Per les dades alarmants, en preveure inicialment cremar 40.000 tones d’escombraries, 8.000t provinents de la comarca de les Garrigues,12.000t del Pla d’Urgell i 20.000t més de l’àrea metropolitana de Barcelona. Les 40.000t anuals suposen unes 167 tones i uns 9 camions diaris. Incorporada al PRECAT20 que el Govern català està aprovant.

La bomba porcina s’escampa incontroladament, ara a Juneda les Garrigues volen tornar a ficar en marxa una planta de purins parada per les primes, construint una incineradora de residus municipals per substituir el gas natural que utilitzaven abans.

Ipcena-EdC estan organitzant l’oposició amb una plataforma de gent de Juneda i dels pobles veïns.

Important donar-los-hi suport al manifest i fent-ne la màxima difusió als mitjans 2.0.
facebook.com/aturemincineradorajuneda/