Plantada de vegetació de ribera al riu Ripoll

Penjat el 12 de gener de 2018, per Adenc

Aquest matí, 3 de desembre, voluntaris de l’Adenc s’han acostat al riu per plantar els arbres que s’han apadrinat durant la passada primavera i aquesta tardor. Aquesta vegada també hem comptat amb la col·laboració dels alumnes de del curs de tercer d’ESO de l’Institut Can Mas de Ripollet.
En total s’han apadrinat 61 plantes: 12 salzes blancs de 3 litres, 23 sargues de 3 litres, 17 gatells de 3 litres, 5 gatells de 10 litres i 4 verns de 10 litres. També s’han plantat els plançons que els voluntaris es van endur la passada tardor, i que han fet créixer durant un any.
Els arbres s’han plantat a la zona on s’ha estat treballant en l’extracció de canya durant aquesta tardor. El projecte Fes Reviure el Ripoll continuarà el  i es poden continuar apadrinant arbres fent un donatiu directament a l’oficina de l’entitat o bé a través del web.
Plantada de vegetació de ribera al riu Ripoll Plantada de vegetació de ribera al riu Ripoll Plantada de vegetació de ribera al riu Ripoll Plantada de vegetació de ribera al riu Ripoll