Presentem la campanya Salvem l’Empordà de purins

Penjat el 14 d'abril de 2016, per Iaeden

Avui hem presentat a la premsa, amb una acció simbòlica, la campanya de la plataforma Salvem l’Empordà de purins. La roda de premsa també ha servit com tret de sortida per a la recollida d’adhesions al manifest que també es farà a travès d’una petició a la plataforma change.org.

En el comunicat expliquem les properes actuacions de la plataforma: enviar una proposta de moció a tots els ajuntaments altempordanesos i demanar reunió a les comissions parlamentàries competents i als representants polítics comarcals.

En les darreres setmanes ja vam repartir uns 3.000 fulletons en els 23 municipis de la comarca on ens consten tramitacions obertes per a nous projectes i ampliacions de granges. Esperem que tota la comarca s’uneixi per reclamar una millor gestió de les dejeccions ramaderes per recuperar una aigua neta i saludable. La propera assemblea de la plataforma es farà a Cabanes, el 6 de maig.

Tothom que vulgui recollir signatures, es pot descarregar el manifest, imprimir-lo en un full a banda i banda (s’ha de signar en el mateix full on consta el text), repartir-lo en llocs públics del poble i, un cop ple, fer-nos arribar els fulls al carrer Sant Vicenç, 30, de Figueres.

Presentem la campanya Salvem l’Empordà de purins Presentem la campanya Salvem l’Empordà de purins Presentem la campanya Salvem l’Empordà de purins