Recomanacions literàries per Sant Jordi

Penjat el 22 d'abril de 2021, per Iaeden

Demà Diada de Sant Jordi ens trobareu a la Plaça Catalunya de Figueres 🙂

Entre d’altres, tindrem la bossa de Fauna de l’Empordà (@wawa ) i els llibres Escola de Radicals, Estim(b)at Empordà i Sanchki. Us en fem 5 cèntims:

Bossa Fauna de l’Empordà
Bossa 100% cotó orgànic “Fauna de l’Empordà” il·lustrada per l’artista empordanesa Wäwä

Escola de Radicals: Quaranta anys defensant el territori de l’Empordà
Crònica de l’activisme ecologista empordanès des de les mobilitzacions per salvar els Aiguamolls fins a l’actualitat, en què diverses plataformes segueixen lluitant per a la preservació del territori.

Estim(b)at Empordà
Cosint la comarca a cop de relat – Antologia de noves autores i autors empordanesos
El llibre que teniu a les mans es tracta, en definitiva, d’ un recull de contes, d’ històries i de dilemes, de varis autores i autors empordanesos, travessats per un fil comú: una comarca compartida, que s’estimba, s’estima i es recupera quan els seus habitants s’ho proposen.

SANCHKI amor, lluita, humor

Sanchki ha estat un artista anònim, compromès i insubornable. Amb la seva obra, ha ajudat a construir la imatge de moviments ecologistes, col·lectius culturals, grups reivindicatius i subversius, cèl·lules de combat artístic i d’accions en defensa del territori. Aquest volum recull les empremtes amb què ha enriquit el nostre imaginari. Aquest llibre es ven acompanyat d’un aneguet de goma, d’edició limitada, cortesia de Sanchki Foundation.

També us recomanem que doneu un cop d’ull a la secció de bibliografia que proposa el grup d’emergència climàtica: https://iaeden.cat/emergencia/

Us desitgem una feliç diada!

The post Recomanacions literàries per Sant Jordi appeared first on IAEDEN - Salvem l'Empordà.