Resultats de la jornada de voluntariat: neteja de l’entorn

Penjat el 20 de novembre de 2014, per GEPEC

Resultats de la jornada de voluntariat: neteja de l'entorn

 

El passat 26 d'octubre unes 50 persones, petites i grans, van respondre a la crida dels joves naturalistes i van estar netejant sota un sol esplèndid a Roquetes.

També hi va haver qui no va poder venir aquest dia, però van voler col·laborar-hi: l'associació Obre't Ebre ens van deixar guants per no embrutar-nos les mans ni fer-nos mal,  Tricapa ens va deixar la furgoneta per poder moure les bosses de brossa amunt i avall i per recuperar forces, el Jardí Deliciós ens va donar pimentons, albergínies i patates per fer a la brasa; la Carnisseria Silvia ens va portar llonganissa per tothom i Pastisseria Noa  i Poteta de Cabra ens van endolcir la jornada. 

A més, va venir un Dron que ens va grabar des de les altures! 

També l'ajuntament de Roquetes va col·laborar: vam poder fer rostida a les barbacoes i dinar còmodament gràcies a les taules i cadires que ens havien preparat.

I després de mig matí netejant... vam contabilitzar 200 kg de brossa!!!

Com que això de netejar és molt cansat, un cop va arribar l'hora de dinar, tots asseguts a taula i a omplir la panxa! Que després encara hi va haver més activitats! 

La Malaika va començar una ronda de contes i el Bernat ens va fer un taller de papiroflèxia. Si és que aquests naturalistes saben fer de tot! ;)

Aquí podeu veure algunes de les fotos de la jornada que ens va fer l'Eduard: 

https://plus.google.com/photos/101969240637437554183/albums/6083758168816642849?authkey=CLnH8-ahsvnyJg

Us recomanem que esteu atents al nostre blog, facebook i twiter, perquè ens ho vam passar tant bé que segur que repetim! 

No t'ho pots perdre!

I mil gràcies a tots i totes les que heu col·laborat d'alguna manera!