Resum de la jornada de voluntariat

Penjat el 17 de novembre de 2021, per DavidMunoz

Aquest dissabte passat ens vam reunir voluntaris i voluntàries de diferents grups de treball de l’ADENC i persones que volen realitzar un voluntariat amb nosaltres. Vam fer una taula rodona i un vermut. Va ser un èxit, ens vam aplegar unes 25 persones i vam poder acollir més de 10 peticions de voluntariat!

La Mercedes i la Núria ens van explicar com està actualment el projecte del Ripoll, i és que segueixen fent arrencada d’espècies invasores i plantada d’espècies. Després, la Nerea, alumna de l’institut Arrahona ens va explicar com vol organitzar un projecte de plogging, és a dir, netejar els boscos del rodal tot fent exercici. Sobre aquest projecte publicarem informació més endavant, ja que va tenir molt d’èxit. En David Muñoz ens va explicar ràpidament també el projecte d’arrencada i tractament d’espècies exòtiques a Torrebonica (Terrassa).

Seguidament, en Xavi ens va introduir el seguiment de ratpenats, la Uxue ens va explicar el projecte de tortugues, i en Gerard va detallar-nos els seguiments tant d’orenetes com de libèl·lules. Per últim, en Joan Cuscó ens va introduir la defensa del territori i la plataforma SOS Vallès.

Vam acabar fent un vermut a l’hort de ca l’Estruch, on vam poder parlar de manera informal sobre tots els projectes de voluntariat.