“Salvem l’Olla del Rei” demana incorporar l’espai a la nova ZEPA Delta del Llobregat.

Penjat el 11 de novembre de 2021, per Cepa

La DG de Polítiques Ambientals i Medi Natural ha presentat la proposta inicial d’ampliació de la ZEPA, abans d’aprovar-la, a les entitats socials i ecologistes del Delta del Llobregat per tal de rebre suggeriments i esmenes. Aquesta ampliació és conseqüència del requeriment de la Comissió Europea davant de la manca de protecció denunciada per Depana i Seo-Birdlife.

CEPA-Ecologistes de Catalunya i la plataforma ciutadana “Salvem l’Olla del Rei” hem presentat la demanda d’inclusió d’aquesta zona humida que incomprensiblement ha restat exclosa en la proposta inicial presentada pel DAC.

<object class="wp-block-file__embed" data="https://cepanoticies.files.wordpress.com/2021/11/document_justificatiu_zepa_olladelrei_def.pdf&quot; type="application/pdf" style="width:100%;height:200px" aria-label="Embed of <strong><mark style="background-color:rgba(0,0,0,0);" class="has-inline-color has-vivid-red-color">document_justificatiu_zepa_olladelrei_def</mark>document_justificatiu_zepa_olladelrei_defBaixa