Tancament amb èxit del primer curs de les Cargolines

Penjat el 6 de juliol de 2021, per Adenc

El passat dissabte 12 de juny vam realitzar l’última activitat de les Cargolines de l’Adenc del curs 20/21. Durant aquesta primera experiència hem realitzat fins a 6 activitats diferents, tot visitant diferents espais naturals dels entorns de Terrassa i Sabadell.Entre aquests cap de setmanes hem alternat moments de joc amb experiències relacionades amb el món natural molt interessants.

Per començar, el primer dia de tots vam visitar els companys i companyes del GECTA (Grup d’Estudi i Conservació de les Tortugues de l’Adenc) que ens van ensenyar la seva feina al Ripoll i vam poder aprendre les coses més interessants sobre les tortugues. Va ser una arrencada amb molt d’èxit, vam poder observar una tortuga autòctona i tot!

A partir d’aquí vam anar anat visitant zones com la serra de Galliners, el campus de la UAB i Torrebonica, on a part de fer activitats i jocs vam tenir la sort d’observar diferents animals com esquirols, conills i fins i tot una serp blanca.

Un dels dies més especials va ser el dissabte 29 de Maig, on vam realitzar una sortida ornitològica amb un ornitòleg expert pels voltants de Torrebonica. Vam tenir molta sort i vam veure un bon nombre d’ocells, fins i tot un Astor i una àguila calçada.

Estem molt contents de com han anat totes aquestes jornades, ens ho hem passat molt bé. Ja tenim ganes de tornar-nos-hi a posar al Setembre.