Tanquem el curs amb un Sopar-debat a la fresca per a socis i col·laboradors

Penjat el 13 de juliol de 2018, per David López Bosch

El passat dimarts 10 de juliol, l’ADENC va convocar a socis i col·laboradors per a un sopar-debat a la fresca a l’Estruch Bar. La idea darrera d’aquesta convocatòria era de reunir als membres dels diferents grups de treball per a que puguessin parlar sobre temes d’actualitat de l’entitat, debatre sobre l’estat actual d’aquesta i escoltar propostes noves que poden proposar tant els membres veterans com les noves incorporacions de cara al curs que ve i al futur  de l’entitat.

Es va quedar a les 19h a l’Estruch Bar i poc a poc van anar arribant els socis i els membres dels grups de treball. Tanmateix, el bon rotllo va acabar diluïnt una mica el debat, que es va acabar dividint en petits grups de persones que o bé feia molt que no es veien o bé s’acabaven de conèixer. El sopar va ser un èxit i va servir per explicar nous projectes, compartir noves idees i trobar-nos amb gent que potser feia molt que no ens veiem.

Moltes gràcies a tots els que vau assistir i a tots els que feu possible que l’ADENC segueixi existint i molt bon estiu!

Tanquem el curs amb un Sopar-debat a la fresca per a socis i col·laboradors