Tornen els campaments de la IAEDEN als Aiguamolls!

Penjat el 22 de març de 2016, per Iaeden

Aquest estiu tornen els campament al cor del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà.

Si tens entre 6 i 13 anys vine a gaudir d’una estada plena d’aventures en mig de la natura que mai oblidaràs!

Després d’haver format part del grup d’esplai de la IAEDEN i haver-nos format com a monitors, els Remena-rocs, hem decidit iniciar una petita aventura que volem compartir amb tots vosaltres. Ens hem proposat tornar a viure l’experiència de participar en uns campaments als Aiguamolls però, aquest cop, des de l’altra cara de la moneda, com a monitors.

El nostre objectiu és compartir amb els menuts i no tant menuts l’espai on nosaltres hem crescut i on hem après a estimar la natura. Per aquesta raó, el dia 1 d’abril iniciarem les inscripcions de tres torns diferents: el Campament Granota, el Campament Cigonya i el Campament Llúdriga.

Els Campaments Granota i Cigonya comprenen les edats entre 6 i 9 anys. El primer es durà a terme del 24 al 27 de juny, mentre que el de la Cigonya serà del 27 al 30 del mateix mes. Aquests dos campaments tenen un preu de 139€, tot i que si us apunteu abans del 14 de maig serà de 119€! I si sou socis  de la IAEDEN 104€!

Però la cosa no acaba aquí, també oferim el Campament Llúdriga, per a nens i nenes de 10 a 13 anys. Aquest campament serà del 3 al 12 d’agost i té un cost de 269€, tot i que si us apunteu abans del 14 de maig serà de 249€!  I si sou socis de la IAEDEN 234€!

Esperem que us interessi l’oferta i que us engresqueu a compartir i fer possible aquest petit projecte!

Inscripcions a partir de l’1 d’Abril a iaeden.cat/campaments