Un calendari nou per a una guia aquaccessible

Penjat el 23 de desembre de 2014, per GEPEC

Un calendari nou per a una guia aquaccessible

148 activitats al calendari (i les que s'afegiran!): 8 accions populars de voluntariat! 27 cursos! 76 excursions! 20 tallers! 8 xerrades! 7 excursions/taller!, 2 casals d'estiu i 4 escoles de naturalistes amb activitat permanent al llarg de l'any... una gran festa el 25 d'abril amb les plataformes del territori, a La Selva del Camp en què també celebrarem els 30 anys!!!

Ens varem posar d'acord amb l'entitat vallesana ADENC i el Departament de Territori i Sostenibilitat per a tirar endavant la confecció d'una guia que contribueixi a fer més accessibles les activitats als medis aquàtics d'ambdós territoris: la guia aquaccessible.

En aquest sentit, una part d'aquesta agenda, almenys la corresponent a aquests ambients, segueix uns protocols de recollida de dades, de formació dels guies, de tractament amb les TIC, de formes d'impartir les activitats, etc. per a copsar informacions útils a l'hora de realitzar recomanacions relacionables amb l'accessibilitat.

És per aquest motiu que haureu notat un canvi molt important quant al format general, la tipologia de la lletra, l'ús d'icones nous (incloent el d'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda o el de gratuïtat per a facilitat la participació a persones amb pocs recursos), per posar dos exemples concrets.

Els socis el rebreu a casa o el podeu recollir al GEPEC, al Brot SCCL i a Cal Bofill (Torredembarra).