Valorem positivament la 1a Festa pel Territori

Penjat el 28 d'abril de 2015, per GEPEC

Valorem positivament la 1a Festa pel Territori

La 1a festa pel Territori que es va fer el passat dissabte 25 d’abril a La Selva del Camp, organitzada per Xarxa Sud, va ser un èxit de participació amb una afluència continuada de gent a l'Hort d'Iglesies al llarg de tot el dia. Valorem que poden haver participat de diferents maneres, entre públic, voluntaris, grups d’animació... aproximadament un miler de persones.   

L’organització se sent satisfeta ja que s’ha acomplert l’objectiu de fer difusió de les qüestions ambientals que afecten al territori i s’ha fet pal·lès que hi ha moltes persones inquietes i amb ganes de lluitar per la defensa del medi ambient a les nostres comarques.

 

Totes les xerrades van ser acollides amb notable interès per part del públic que va omplir la sala de gom a gom.

Les actuacions musicals, que es celebraven simultàniament a les xerrades, també van gaudir de gran afluència de públic que va quedar satisfet per l’alt nivell general. La festa de tarda es va alegrar amb gegants, diables i xocolatada que van fer les delicies de tothom, especialment de la canalla.

Quan a la festa de nit, no va cobrir les expectatives de participació esperades, tot i això, es va allargar fins la matinada.

Agraim a tots als músics, als ponents de les xerrades i als grups festius que tot plegat hagi estat possible. També a totes les entitats i persones voluntàries que ens han recolzat i en especial el suport i l’acollida per part de l’Ajuntament de la Selva del Camp.