Què és la Federació?

Les catalanes i catalans tenim unes eines molt potents per a contribuir a tenir un país més ecològic: les entitats ecologistes arrelades al territori. La federació Ecologistes de Catalunya, simplement, les intenta aplegar i coordinar per a tenir més possibilitats d’assolir els objectius compartits per una gran majoria de la població: viure en un país més sa i equilibrat ambientalment.

Les persones que col·laborem amb aquestes entitats ho fem des d’una base de voluntarietat i compromís, no tenim afany lucratiu ni polític.

Entenem que la millor manera de contribuir a respectar el Planeta i la seva vida és fer-ho des de les accions locals, comarcals o com a cultura. Des de cada barri, municipi o comarca la ciutadania disposem d’aquestes entitats tant per a proposar accions, projectes i activitats de base, com per a aturar agressions locals, comarcals i fins i tot nacionals.

La federació Ecologistes de Catalunya és una oportunitat per a bescanviar experiències i compartir objectius i eines entre persones de diferents parts del Principat. La idea és, participativa i democràticament, esdevenir el màxim d’eficients i decisius a nivell català.

Et convidem a que entris a les webs de les entitats i descobreixis la gegantina feina que intenten realitzar. Malgrat que et recomanem per eficiència que t’adrecis a la que tens més aprop teu, pots col·laborar amb qualsevol d’elles.