Bona assistència a la presentació de les guies d’ocells al Museu Darder

Penjat el 11 de maig de 2017, per Limnos

El passat 22 d’abril es van presentar dues guies d’ocells al Museu Darder, just al dia abans de Sant Jordi, una data ideal per a trobar un regal naturalista per a tothom.

Els autors d’un dels llibres, en Fran Trabalon i en Carlos Alvarez-Cros van fer una explicació detallada del contingut i de com utilitzar les guies, un regal perfecte pel Dia de Sant Jordi pels amants de la Natura. Els dos llibres són de gran actualitat i han estat editades aquest 2017 per l’editorial Omega i Editorial Cossetània. Els assistents van poder adquirir les guies a preu reduït.

La Guia de camp dels ocells a Catalunya és una guia fotogràfica (1700 fotografies) imprescindible per identificar i conèixer els ocells que hi ha a Catalunya editada per Edicions Omega aquest 2017. Una feina fantàstica i curosa dels seus dos autors en Carles Alvarez-Cros i en Fran Trabalon.
La Guia de rapinyaires de Catalunya reuneix tot el coneixement actual sobre la nidificació, l’alimentació, la migració i els moviments dels rapinyaires de Catalunya, tant de les espècies regulars al llarg del període anual com d’aquelles que són molt escasses o accidentals. Ha estat editat per Editorial Cossetània aquest 2017 i els seus autors han estat en Fran Trabalon i l’Àlex Ollé.

 

Bona assistència a la presentació de les guies d’ocells al Museu Darder