Cal que totes i tots signem la ILP del Montseny!

Penjat el 9 de novembre de 2020, per Adenc

L’any 2016 el Pla Especial de protecció del Montseny aprovat el 2008 va ser anul·lat per una sentència del Tribunal Suprem, retornant a la situació legal del 1977. A dia d’avui, els valors ambientals del massís i la seva contribució al manteniment d’unes condicions de vida sostenibles, estan en perill. Davant d’aquesta situació, tips d’esperar respostes de l’Administració, la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny, conjuntament amb les entitats DEPANA, Ecologistes en Acció i SEO/BirdLife, han presentat al Parlament de Catalunya una proposició de Llei de declaració del Parc Natural del Montseny, de Paratges Naturals d’Interès Nacional i de Reserves Naturals Integrals

La proposició de llei ha de comptar, com a mínim, amb el suport de 50.000 signatures perquè pugui ser discutida al Parlament i tingui la possibilitat de ser aprovada. Hi ha temps fins a finals d’any.

Des de l’ADENC volem animar-vos a participar-hi. Si encara no heu signat, entreu a https://ilp-montseny.cat/mapa-de-punts-de-signatures. A banda de tota la informació referida a la ILP, hi trobareu un mapa on podreu consultar els punts de Catalunya on és possible signar.